Lieve Pumpkin

Kerst

Lieve Pumpkin,

Wat is het toch een feestje! Kerst is hoe dan ook een tijd dat we lekker kunnen uitpakken. Nou had ik zitten denken, ik kan nou wel weer een verhaaltje op je blog zetten over hoe leuk het deze week wel weer was. Maar laat ik nou eens lekker een inkijkje geven in wat we bij elkaar hebben verzonnen de afgelopen tijd, aan kerstversiering en aankleding van de tuin en zo. Gewoon wat kiekjes waarmee anderen misschien ook nog inspiratie krijgen om wat te gaan versieren. Nou, let op, daar gaan we dan!

Ons buitenboompje in de serre. Hier gaan we eerste kerstdag ons familiediner houden. Daar ben jij vooral al maanden druk mee, aangezien alle hapjes zelf gemaakt worden. En dan bedoel ik ook écht zelf gemaakt. Tot en met de zelf gerookte zalm en de worsten, die zelf gedraaid zijn en nu op zolder te drogen hangen.

Ons kerstdorp buiten, die we voor het eerst sinds jaren weer van zolder hebben gehaald. Wat was het koud afgelopen zondag toen jij met papa het huis en de kerk weer hebt neergezet! Het carillon in de kerktoren mist wat toontjes, maar is te nostalgisch om hem niet te laten horen. Nieuwe lichtjes, een paar honderd lampjes, de kabelbaan en de vallende sneeuw maken het wel heel sprookjesachtig ‘s avonds.

De binnenboom heeft ook lampjes genoeg en geeft die heerlijke kerstsfeer in de kamer.

De huisjes in de vensterbank geven licht en geluid. Vooral jullie kerstcadeau aan pap, de brouwerij is zo gezellig! Het is heerlijk om met jullie allemaal te kunnen genieten van al het moois. Morgen gaan we sinaasappels drogen en popcorn rijgen voor de versiering van onze kersttafel. Huiselijker kan het niet worden denk ik. Dank je Pumpkin voor al je hulp en aandacht!

Liefs mama ❤️

Wil je meer verhalen van mama lezen? Kijk dan eens onder het kopje ‘Lieve Pumpkin‘. Iedere zaterdag plaatst mama hier een nieuw verhaal over wat haar bezig houdt. Heb je een vraag aan mama? Stuur dan een mail naar mama@ggblog.nl

Reacties

7 december 2019 bij 22:47

Zo lief, en zo leuk dit!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.