Over GG’s Blog

Eindelijk een gezicht bij de verhalen! Ikzelf (links) ben de eigenaar van deze prachtige website en Mama (rechts) is de schrijfster van de column 'Lieve Pumpkin'. Deze foto is gemaakt door mijn lieve vriend Jesper.

Wat is ‘GG’ nou eigenlijk?

GG (uitspraak:dzjie-dzjie) staat voor alles en voor niks. Je kunt er je eigen invulling aan geven en ermee doen wat je wilt. Voor mij betekent GG misschien wel ‘Goeie Genade’ of ‘Geloofwaardig Gebrabbel’ en voor mijn moeder staat het zeker voor ‘(te) Gekke Grootmoeder’. Geef zelf invulling aan wat mijn blog voor jouw betekent.

Wat kun je hier vinden?

Dit blog gaat over mijn passie voor bewust eten, dieren, beauty & gezondheid en tuin gerelateerde zaken. Als coeliaak in hart en nieren, zul je vaak glutenvrije recepten voorbij zien komen, maar ook simpele recepten die makkelijk te volgen zijn, voor jong en oud.

Iedere dag wordt deze site verder aangevuld met interessante artikelen. Zit er de vandaag niks voor je bij, kom dan vooral morgen terug!

Iedere donderdag staan er ‘nieuwe recepten om je te laten stralen’ op, iedere zaterdag leer je mijn moeder beter kennen met haar rubriek ‘Lieve Pumpkin’ en iedere zondagochtend kun je genieten van een nieuw recept.

Ideeën?

Heb je een goed idee, of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Laat het mij dan uitzoeken. Stuur een mailtje naar info@ggblog.nl en vertel je verhaal, ik hoor graag van je.

Heb je vragen aan MamaGG over wereldse probleempjes? Vraag maar raak! Zij is te bereiken per mail mama@ggblog.nl