Reviews

De beste hoesjes voor jouw iPad air 4

Het maakt niks uit of je nou helemaal op de hoogte bent van de nieuwste snufjes of een beetje achterloopt. Vorig jaar (2020) is Apple uitgekomen met de nieuwste generatie iPad airs. En als je jezelf dan toch hebt verwend met dit luxe product, dan wil je er ook zo lang mogelijk van genieten. Laat mij je dan vertellen hoe je dit zo goed en zo stijlvol mogelijk doet.

Jouw tablethoesje moet jouw werk/persoonlijkheid kunnen weerspiegelen. Daarom heb ik de verschillende soorten hoesjes voor jouw uitgestald zodat jouw tablet niet naakt door het leven hoeft. #FirstWorldProblems.

Het hoesje voor op werk

Tablets zijn niet meer weg te denken van de werkvloer, ze zijn handig om mee te nemen, passen in bijna elke tas en zijn uit te rusten met pennen en toetsenborden, kortom ze maken het leven net iets makkelijker.

Voor werk op bijvoorbeeld de bouwplaats kun je jouw tablet uitrusten met een heavy duty case, zodat je niet meer bang hoeft te zijn of jouw tablet van de steiger af valt. Of op kantoor kan het handig zijn dat je jouw tabletpen kunt opbergen in het hoesje, zodat je snel notities kunt maken op jouw prestigieuze notitieblok.

Het minimalistische hoesje

Ben je niet zo’n fan van al die opzichtige hoesjes, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een doorzichtige hoes. Je ziet hem niet, maar je hebbedingetje is ten minste beschermd. In dit geval is het toevoegen van een screenprotector wel een goed idee. Zo is jouw tablet verzekerd van een krasvrij leven.

Het hoesje voor de behoedzame tableteigenaars

Voor deze eigenaren is een ipad air 4 hoes een essentieel item om aan te schaffen. Voor hen is de bovengenoemde heavy duty case samen met een extra screenprotector een must. Wat deze eigenaren ook kan helpen is een hoesje die automatisch het scherm uitzet wanneer je hem dichtklapt. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat hij aan blijft staan terwijl je niet met hem bezig bent.

Wat jouw smaak of behoeftes ook zijn, voor iedereen is een hoesje te vinden. Bedenk alleen wel dat hoe stevig jouw hoes ook is, hij gaat hoe dan ook stuk wanneer je hem van 10 hoog naar beneden gooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.