Reviews

Review: Plant Rebelz

Mijn liefde voor planten heb ik nog nooit onder stoelen of banken gestoken en het liefst zou ik dan ook mijn hele huis vol laten groeien. Helaas is niet iedereen in huis het eens met deze keuze en heb ik een verbod gekregen op het kopen van volwassen/grote planten. Maar nu heb ik een loophole gevonden!

Sinds niemand iets heeft gezegd over het kopen van stekjes en ik in tijden al geen nieuwe plant heb aangeschaft, ben ik (met toestemming) gaan rondneuzen bij een nieuwe webshop genaamd; Plant Rebelz.

De website

Omdat een review van een webshop niet compleet is zonder een voorbeeldje van de homepagina, heb ik hieronder een schermopname toegevoegd. De website zelf is heel mobielvriendelijk en is makkelijk te navigeren. Het enige wat voor mij echt mist is een zoekoptie, maar dit is mierenneukerij. Het is een hele prettige website waar je gelukkig ook een account op kunt aanmaken. Ik vergeet standaard wat ik heb besteld, dus met een account kan ik het ten minste terugkijken.

De producten

Dit is mijn favoriete aspect van deze hele website. Alle planten hebben een unieke naam van het bedrijf gekregen. De planten zijn opgedeeld in 6 families:

Alle stekjes hebben een naam die eindigt op “kid” zodat je je niet vergist.

Op de website staat bij iedere plant uitgelegd hoe je hem moet verzorgen en wat de beste plek is om hem neer te zetten.
Naast normale planten en stekjes verkopen ze ook potjes, posters en terrariums.

Mijn bestelling

Zoals ik al heb gezegd, mag ik geen grote planten meer kopen, dus heb ik stekjes gekocht van grote planten *evil laugh*.

Deze kleine lieverds heb ik besteld, samen met 2 kleine potjes. De bestelling kwam super snel aan en was super verpakt. Bij het uitpakken van mijn bestelling mistte ik 1 plantenkindje. “The Striking Kid” zat er niet bij. Na een kort mailtje naar de klantenservice, kreeg ik te horen dat het ze heel erg speet en dat dit stekje was uitverkocht. Als compensatie heb ik een stekje uit dezelfde familie gekregen en een goedmakertje.

Mijn mening

Al met al ben ik verschrikkelijk enthousiast over deze website en de producten die ik heb mogen ontvangen. Ik heb niks slechts te zeggen over de originele bestelling, deze kwam snel aan, werd goed afgeleverd en alles zag er perfect uit.

Het tweede pakketje wat ik mocht ontvangen met de goedmakertjes was een ander verhaal. Ik denk dat onze postbode een slechte dag had en per ongeluk op het pakketje was gaan zitten. De plantjes hebben het gelukkig overleefd en zagen er net zo perfect uit als de eerste plantjes die ik heb ontvangen.

Persoonlijk raad ik dit bedrijf ten zeerste aan. De liefde voor de producten straalt van de website af en de planten zijn helemaal geweldig. Ik denk dat ik nog lang plezier ga hebben van deze plantjes en ik kan niet wachten tot het grote volwassen planten zijn.

*De producten uit deze post heb ik gekregen van Plant Rebelz. Ik plaats alleen content waar ik zelf compleet achtersta en voor mijn mening is natuurlijk niet betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.