Reviews

Review: Studentendrukwerk

Op dit moment ben ik erg druk met het inrichten van ons eerste echte huisje. Natuurlijk ben je dan op zoek naar unieke dingetjes die jouw huisje echt als thuis laten voelen. Toen ik de vraag kreeg of ik een product voor studentendrukwerk wilde reviewen viel mijn oog gelijk op de categorie ‘wanddecoratie’ en met name op de optie ‘foto op aluminium‘. Nu ik hem heb ontvangen, wil ik graag mijn ervaring met jullie delen.

Wanddecoratie ontwerpen

Ik heb gekozen voor een foto op aluminium van 60 x 40 cm. Ik wil hem graag in mijn nieuwe keuken plaatsen en die is niet erg groot, dus dan is dit een prachtig formaat.

Het programmaatje waarin je de wanddecoratie ontwerpt is hetzelfde als het programma wat fotofabriek gebruikt (lees hier mijn review over hun fotoboeken). Het programma is heel gebruikersvriendelijk en je kunt de foto naar smaak aanpassen.

Ik heb gekozen voor een schilderij van Aelbert Cuyp genaamd ‘Cattle Near the Maas with Dordrecht in the Distance’

Bestellen en ontvangen

Ik heb zelf mijn foto op aluminium op zaterdag 30 mei besteld en de verwachte leverdatum zou iets minder dan een week later zijn, 4 juni. De levering was een dag sneller dan verwacht, want woensdag 3 juni lag hij al in de bus.

Het eerste wat opvalt is dat het product heel stevig is verpakt, met geen mogelijkheid had dit beschadigd kunnen raken tijdens transport. De wanddecoratie is werkelijk prachtig en ziet er beter uit dan ik had kunnen hopen. De foto is zeer helder en het aluminium is van hoge kwaliteit.

Prijs van de producten

Ik vind de foto op aluminium zeker het geld waard, een afdruk op aluminium van dit formaat kost bij studentendrukwerk €44,99, maar de prijzen van aluminium beginnen daar al bij €19,99. De prijs van wanddecoratie wordt bijvoorbeeld bepaald door het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. Studentendrukwerk drukt niet alleen wanddecoratie, maar je kunt er ook scripties, boeken en visitekaartjes drukken.

Ik ben zeer tevreden over mijn foto op aluminium en ik weet zeker dat en een prachtige aanwinst in mijn keuken zal zijn.

Andere posts om je mee te vermaken:

*Het product uit deze post heb ik gekregen van fotofabriek. Ik plaats alleen content waar ik zelf compleet achtersta en voor mijn mening is natuurlijk niet betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.