Fashion

Leef jouw beste cowboyleven met dé perfecte cowboylaarzen

Ik ben ervan overtuigd dat ik in een vorig leven een cowboy in het wilde westen ben geweest. Al van kleins af aan, droom ik over het hebben van een grote ranch in Amerika, met honderd koeien en een knappe cowboy aan mijn zijde… ach een meid mag dromen.

Gelukkig kun ja altijd doen alsof je thuishoort tussen de cowboys, de knappe partner heb ik al, een kalf in de vorm van onze gevlekte hond, Moose, ook, nu nog de outfit.

Wat schreeuwt nou meer “ik ben een cowboy” dan een stoere cowboyhoed en een paar laarzen? De hoed valt misschien net iets te veel op als je op kantoor je beste cowboyleven aan het leven bent, maar de laarzen niet. Geloof het of niet, maar een paar cowboylaarzen kan overal bij.

Cowboylaarzen combineren

Cowboylaarzen passen echt overal bij en zijn in ieder seizoen makkelijk te combineren in jouw outfits. Eerst moet je bepalen wat jij leuk en comfortabel vindt. Of je nou van de lage of hoge laarzen bent, met hak of zonder hak, statement of onopvallend, cowboylaarzen zijn er in iedere vorm, kleur en hoogte.

Herfst/winter

Haal je flanellen overhemden maar uit de kast, in de koudere maanden kun je helemaal losgaan met de cowboylook. Neem een goede spijkerbroek, een geruit shirt en een paar hoge cowboylaarzen en je bent klaar om van alles te doen, van houthakken tot shoppen. Ga in deze seizoenen voor de donkerdere kleuren of een stoere print. Cowboylaarzen met slangenprint zijn echt mijn favoriet voor de koude maanden.

Lente/zomer

Jurkjes gaan perfect met een paar cowboylaarzen. Korte laarsjes zijn altijd makkelijk te combineren met een leuk jurkje, maar wil je een statement maken? Ga dan voor de hoge laarzen in een opvallende kleur. Witte cowboylaarzen staan echt geweldig onder een licht bloemenjurkje. Wil je een echte cowgirl zijn? In dat geval kun je niet fout gaan met shorts en laarzen (niet mijn favoriet, maar you do you boo).

Waar je ook voor kiest, jij moet je comfortabel en goed voelen. Heb jij ooit een onzekere cowboy gezien? Nee, ik ook niet. Cowboylaarzen kunnen jouw zelfvertrouwen de boost geven die het nodig kan hebben. Dit zal ook misschien de reden zijn waarom sommige bruiden kiezen voor deze laars op hun trouwdag

Reacties

Cheyenne
24 december 2020 bij 06:34

Hele gave laarzen! Wil ik graag hebben.9 januari 2021 bij 15:56

• Wat fijn is dat.
Vroeger als ik kleintjes was, had ik er ook er.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.