soep op tafel
Tafelen

Mijn top 5: ‘Beste glutenvrije restaurants’

Er komen steeds meer restaurants met opties voor zij die geen gluten kunnen verdragen of ervoor kiezen om deze te vermijden. Laat ik nou een lekkere selectie hebben gemaakt, van mijn favoriete plekjes om even wat te gaan knabbelen.

5. McDonald’s

Misschien niet de gezondste optie op deze lijst, maar wel heel erg lekker! Helaas hebben ze niet heel veel opties, maar wel de oude vertrouwde hamburger, cheeseburger en Quarter Pounder (mijn favoriet). Laten we nou ook even niet die heerlijke Franse frietjes vergeten, want hoe slecht ook, ze zijn ten minste glutenvrij.

4. Kokkie in Apeldoorn

Niet heel erg bekend, maar het is het waard om er een keer langs te gaan. Kokkie heeft namelijk van bijna alle snacks, het glutenvrije broertje ook in het assortiment. Kroketten, bitterballen en zelfs kaassoufflé’s. Wil je weten wat ze nog meer hebben? Bezoek Kokkie eens, ze zullen je niet teleurstellen.

3. De Beren

De Beren zit op meerdere plekken in Nederland en heeft een geweldige  allergenenkaart. Bij De Beren kun je eindelijk genieten van dat glutenvrije broodmandje, waar je altijd al naar verlangde. Zelf hebben wij er al meerdere malen gegeten en hebben er heerlijk uitgebreid met kerst kunnen dineren.

2. Bagels & Beans

Oh, wat kijk ik er altijd naar uit om hier te gaan lunchen! Met een ruim aanbod aan bagels is het fijn om te weten, dat voor €0,75 extra elke bagel glutenvrij gemaakt kan worden. Naast glutenvrij, bieden ze ook biologische opties aan wat dit een super aantrekkelijk plekje maakt om relatief goedkoop te eten.

1. The Spot in Zandvoort

Dit is zonder twijfel mijn favoriete restaurant op deze lijst. The Spot biedt de mogelijkheid om of glutenvrij brood te gebruiken, of je brood te vervangen door sla. De laatste optie is niet alleen gezonder, The Spot haalt ook nog eens €0,50 van de prijs af. Daarnaast is The Spot een echte beachclub met een super gezellige sfeer. Eerlijk en lekker eten voor een betaalbare prijs en met een prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.